Gölcük Belediyesi, 26 Eylül 2025 tarihinde düzenlediği Hareket Dergisi ve Nurettin Topçu Sempozyumu'nun bildirilerinden oluşan "Hareket Dergisi ve Nurettin Topçu" kitabını yayınladı.
EDİTÖRLÜĞÜ PROF. DR. ALİ KURT YAPTI
Kocaeli'nin Gölcük ilçesi, edebiyat ve sanat alanında öncü bir kent olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda, geleceğe belge niteliği taşıyan eserler yayınlama amacıyla hazırlanan bu kitabın, sempozyumda sunulan bildirilerden oluştuğu belirtildi. Gölcük Belediyesi daha önce de birçok edebi eseri okuyucuyla buluşturmuştu.
BAŞKAN SEZER'DEN TEŞEKKÜR
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yeni eserin edebiyat dünyasına kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sezer, "Hareket Dergisi ve Nurettin Topçu kitabının, ilçemizin tanıtımına katkı sağlaması ve kültür ile edebiyat dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum," dedi.


