GÜNDEM
Yayınlanma : 10 Eylül 2025 16:36

Hatay'da deprem sonrası yeni jandarma binası inşaatı sürüyor

Hatay'da deprem sonrası yeni jandarma binası inşaatı sürüyor
Hatay'ın Defne ilçesinde deprem sonrası yıkılan jandarma binası, lojman ve sosyal tesislerin inşası sürüyor. Vali Mustafa Masatlı, inşaatı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve projelerin güvenlik hizmetlerinin kalitesini artıracağını vurguladı.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Vali Mustafa Masatlı, Defne ilçesindeki jandarma komutanlığı hizmet binası, lojman ve sosyal tesislerin inşasını yerinde inceledi. Yetkililerden projelerin güncel durumu ve fiziki ilerlemeleri hakkında detaylı bilgi alan Vali Masatlı, yapılan çalışmaların güvenlik hizmetlerinin kalitesini artıracak şekilde planlandığını vurguladı.

VATANDAŞA HIZLI HİZMET HEDEFİ

Yeni hizmet binasının vatandaşlara hızlı ve etkin hizmet sunmayı hedeflediğini belirten Vali Masatlı, lojman ve sosyal tesislerin ise personelin konforunu ve çalışma verimliliğini destekleyeceğini ifade etti. Depremde zarar gören kamu binalarının inşası, kentin dört bir yanında devam ediyor.