GÜNDEM
Yayınlanma : 04 Kasım 2025 22:14

Isparta'da uyuşturucu ticaretine ağır darbe: 14 yıl hapis cezası kesinleşen hükümlü yakalandı!

Isparta'da uyuşturucu ticaretine ağır darbe: 14 yıl hapis cezası kesinleşen hükümlü yakalandı!
Isparta'da uyuşturucu ticaretinden 14 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası kesinleşen firari hükümlü, jandarma tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti suçundan kesinleşmiş cezası bulunan bir şahsı adalete teslim etti. Uzun süredir firari olan hükümlü, jandarmanın titiz çalışmasıyla kıskıvrak yakalandı.

FIRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI

"Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan toplamda 14 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası kesinleşen ve Adana Ağır Ceza İlamat Masası tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıs, Isparta İl Jandarma Komutanlığı'nın koordineli çalışmaları sonucu tespit edildi.

CEZA İNFAZ KURUMUNA TESLİM EDİLDİ

Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalanan hükümlü, gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından ceza infaz kurumuna gönderildi. Bu operasyon, Isparta'da uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.