İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fuar ve Etkinlik Alanı'nda düzenlenen 14. Ordu Tanıtım Günleri, Ordu'nun tarihini, kültürünü ve turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla devam ediyor. Etkinlikte Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçe belediyesi ve çeşitli işletmeler yer alırken, gurbetteki Ordulular bu organizasyonda sıla hasretlerini gideriyor.
BAŞKAN GÜLER'E COŞKULU KARŞILAMA
Tanıtım günlerinin açılışının ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belediye standında vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Vatandaşlar Başkan Güler'e yoğun sevgi gösterilerinde bulunuyor ve fotoğraf çekilmek için sıraya giriyor. Başkan Güler ayrıca ulusal ve yerel televizyon kanallarına demeçler vererek etkinliğin önemini vurguluyor.
STANDLAR ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Etkinliğe katılan vatandaşların ilk uğrak noktası Ordu Büyükşehir Belediyesi standı oluyor. Bu standta belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar sergilenirken, ziyaretçilere hediyeler ve ikramlar dağıtılıyor. Belediyenin iştirak şirketleri ile daire başkanlıklarının stantları da büyük ilgi görüyor ve adeta ziyaretçi akınına uğruyor.
ETKİNLİK COŞKUSU DEVAM EDİYOR
14. Ordu Tanıtım Günleri, konserler, yarışmalar ve çeşitli aktivitelerle 23 Kasım Pazar gününe kadar İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fuar ve Etkinlik Alanı'nda sürecek. Bu süre boyunca gurbetçi Ordulular, memleket özlemini gidermeye ve kültürel bağlarını güçlendirmeye devam edecek.


