EKONOMİ
Yayınlanma : 11 Aralık 2025 13:55

İstanbul 'Türkiye Yüzyılı' zirvesine ev sahipliği yapıyor: Yatırım ve finans dünyası bir araya geliyor

İstanbul 'Türkiye Yüzyılı' zirvesine ev sahipliği yapıyor: Yatırım ve finans dünyası bir araya geliyor
İstanbul, 12 Aralık'ta 'Yatırım ve Finansta Türkiye Yüzyılı Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Zirvede Türkiye'nin yatırım ortamı, küresel sermaye akımları ve finans sektöründeki dönüşüm ele alınacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da

Türkiye'nin finansal geleceği, yarın İstanbul'da düzenlenecek kritik bir zirvede mercek altına alınacak. Ülkenin yatırım ortamı, finans sektöründeki güncel gelişmeler ve küresel sermayenin rotası, bu önemli platformda masaya yatırılacak.

YATIRIM VE FİNANSTA TÜRKİYE YÜZYILI ZİRVESİ BAŞLIYOR

Albayrak Medya'nın ev sahipliğinde organize edilen 'Yatırım ve Finansta Türkiye Yüzyılı Zirvesi', 12 Aralık Cuma günü İstanbul Finans Merkezi'ndeki Halkbank Salonu'nda kapılarını aralayacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da teşrifleriyle gerçekleşecek olan zirve, Türkiye'nin yatırım ekosistemini, yabancı sermayenin ilgisini, kamu yatırımlarını ve stratejik sektörlerdeki yepyeni fırsatları kapsamlı bir şekilde ele alacak.

KRİTİK BAŞLIKLAR AYNI PLATFORMDA BULUŞACAK

Zirvede ayrıca, küresel sermaye akımlarının seyri, dijital bankacılık ve fintek sektöründeki dönüşüm süreci ile enflasyon ve para politikası görünümü gibi son derece güncel ve kritik konular derinlemesine tartışılacak. Bu önemli etkinlik, TVNET, TVNET Radyo ve Yeni Şafak YouTube kanallarından canlı olarak izlenebilecek. Zirvenin gündeminde yer alacak diğer önemli başlıklar arasında Türkiye finans sektörünün gelişim süreci ve bölgesel rolü, sürdürülebilir finansman modelleri ve Türkiye'nin finans alanındaki yeni yüzyıl vizyonu da bulunuyor.