İzmit Belediyesi'nin eğitimdeki önemli markası Çınar Akademi, 2026-2027 eğitim öğretim yılı için düzenlediği kurum kabul sınavında yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 800 öğrenci bu önemli sınava başvurarak geleceğin eğitim fırsatları için ter döktü.
AKADEMİK BAŞARI DÜZEYLERİ ÖLÇÜLDÜ
7 ve 8 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen sınav, aday öğrencilerin akademik başarılarını ölçmeyi hedeflerken, aynı zamanda yeni eğitim öğretim yılı için de sağlam bir zemin oluşturdu. Sınav sonucunda Çınar Akademi, YKS hazırlık programına 120, LGS hazırlık programına ise yine 120 öğrenci kabul edecek.
SONUÇLAR VE BİLGİLENDİRME SÜRECİ
Sınav sonuçlarının önümüzdeki iki hafta içinde açıklanması bekleniyor. Kazanan adaylara cep telefonlarına kısa mesaj yoluyla bilgi verilecek. Ayrıca, tüm duyurular Çınar Akademi'nin resmi Instagram hesabı üzerinden de paylaşılacak. Kabul edilen öğrenciler, bireysel ihtiyaçlarına ve başarı seviyelerine göre özel olarak hazırlanacak eğitim programlarıyla yeni döneme güçlü bir başlangıç yapacaklar.


