Antalya Kepez Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'ne özel olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği içinde anlamlı bir projeye imza attı. Dokumapark'ta düzenlenen törenle 'Çocuk Hakları Sokağı'nın açılışı gerçekleştirildi. Bu önemli etkinliğe Kepez Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen de katılım gösterdi.
ÇOCUK HAKLARINA VURGU YAPILDI
Açılış töreni, çocuk haklarının önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlendi ve tüm katılımcılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Kepez Belediyesi'nin çocukları önceliklendiren bu tür projeleri, toplumda takdirle karşılanarak olumlu geri dönüşler aldı. Etkinlik, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nün anlamını bir kez daha pekiştirdi.
BELEDİYE BAŞKANINDAN GELECEK NESİLLER VURGUSU
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, yaptığı açıklamada, 'Çocuklarımız için birbirinden özel projelere imza atan bir yerel yönetim olarak, çocuk haklarının ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ülkemizin geleceği çocuklarımızı el üstünde tutmaya devam ediyoruz.' ifadeleriyle projenin önemini vurguladı.


