EKONOMİ
Yayınlanma : 27 Şubat 2026 08:13

Milli Eğitim Bakanlığı 903 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor

Milli Eğitim Bakanlığı 903 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, 903 sözleşmeli personel alımı için başvuruları 2-6 Mart tarihleri arasında alacak. Sonuçlar 13 Mart'ta açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli illerdeki eğitim ve uygulama merkezlerinde görevlendirilmek üzere toplam 903 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

ALIM YAPILACAK İLLER VE POZİSYONLAR

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara, İstanbul, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kayseri, Mersin, Rize, Sivas, Tokat ve Aksaray illerindeki merkezlerde görev alacak personel arayışı başladı. İlan edilen pozisyonlar arasında diyetisyenlik, elektrik, bilgisayar ve sıhhi tesisat teknisyenliği, koruma ve güvenlik görevliliği, büro personeli, şoför, kaloriferci, aşçı, kat görevlisi ve yardımcı hizmetler sınıfında yer alan çeşitli görevler bulunuyor.

BAŞVURU TARİHLERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

İlgilenen adaylar, başvurularını 2 Mart ile 6 Mart tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler. Alıma ilişkin detaylı kılavuz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan meb.gov.tr ve personelmeb.gov.tr adreslerinde yayınlanacak. Başvuru sonuçlarının ise 13 Mart tarihinde ilan edileceği bildirildi.