Adana'da düzenlenen Besim Aybars Kulüpler Kros Süper Ligi U18–U20 1. Kademe yarışmalarında Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü, güçlü rakiplerini geride bırakarak birinci sıraya yerleşti. Bu zafer, kulübün Türkiye Şampiyonası yolunda önemli bir avantaj elde etmesini sağladı.
BÜYÜK KULÜPLERİ GERİDE BIRAKTILAR
Galatasaray, Fenerbahçe, ENKA ve Batman Petrol Spor gibi köklü kulüplerin de yarıştığı organizasyonda, antrenörler Hakan Köstekçi ve Resul Köstekçi yönetimindeki Nevşehirli sporcular, üstün bir takım performansı sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Bu önemli başarı, sporculara 8 Şubat'ta Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesinde büyük bir moral kaynağı oldu.
ŞAMPİYONLUK HEDEFİ BÜYÜK
1 Mart'ta gerçekleştirilecek olan final etabını da ilk sırada tamamlamaları halinde Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Şampiyonu unvanını kazanacak. Hem Türkiye Şampiyonluğu hem de Avrupa Şampiyonası'nda iddialı olduklarını belirten teknik ekip ve sporcular, uluslararası arenada da başarılar elde etmeyi hedefliyor. Kulüp, altyapıdan yetiştirdiği sporcularla Türk atletizmine katkı sağlamaya devam ediyor.

