Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avusturya'da düzenlenen Virtus Open Alpin Kitzbühel Kayak Yarışması'nda dünya dereceleri elde eden otizmli milli sporcular Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül'ü başarılarından dolayı tebrik etti.
Milli Sporcuların Dereceleri Gurur Kaynağı Oldu
Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ün otizmli ikiz çocukları olan Aliye Zeynep ve Muhsin Murat Bingül, kayak yarışmalarında elde ettikleri derecelerle Türkiye'yi gururlandırdı. Bakan Tunç, sporcuların başarılarının azim ve inancın önemini vurguladığını belirtti.
Kayak Pistlerinde Tarih Yazdılar
Yarışmada Muhsin Murat Bingül, Alp Disiplini Slalom dalında dünya ikincisi, Alp Disiplini Süper G dalında ise dünya üçüncüsü oldu. Aliye Zeynep Bingül de Alp Disiplini Süper G dalında dünya ikincisi, Alp Disiplini Slalom dalında dünya üçüncüsü olmayı başardı. Bakan Tunç, sporcuların başarılarının devamını diledi.


