Yaz transfer döneminin hız kesmeden devam ettiği şu günlerde, Türkiye'de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig takımlarının transfer haberleri arasında, 1. Lig ekibi Iğdır FK'dan sürpriz bir gelişme gündeme geldi.

NAPOLİ'YE TRANSFER
Ünlü gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre, Iğdır FK'da forma giyen forvet Özder Özcan, İtalya Serie A devi Napoli'ye transfer olmak üzere. Napoli'nin Özcan'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Iğdır FK ile anlaşmaya vardığı belirtiliyor.
GENÇ TAKIMDA OYNAYACAK
Haberde, Özcan'ın Napoli'nin genç takımı Primavera'da oynamayı dört gözle beklediği ifade edildi. İtalyan ekibinin, Özder Özcan'ı önce genç takıma alarak gelişimini takip edeceği ve daha sonra değerlendireceği kaydedildi. 18 yaşındaki Özcan, Hollanda'da doğup büyüdü ve altyapısından yetiştiği ADO Den Haag'ın U19 Takımı'ndan 17 Temmuz 2025 tarihinde Iğdır FK'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu. U17 Milli Takımı'nda 15 maça çıkıp 3 gol atan Özcan, U18 Milli Takımı'nda ise 11 maçta 2 gol kaydetti.

