SPOR
Yayınlanma : 20 Ağustos 2025 02:45

Real Madrid, Osasuna'yı 1-0 yendi: Arda Güler ilk 11'de başladı

Real Madrid, Osasuna'yı 1-0 yendi: Arda Güler ilk 11'de başladı
Real Madrid, LaLiga'nın ilk maçında Osasuna'yı 1-0 mağlup etti. Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11'de başlayarak takımının galibiyetine katkıda bulundu ve performansıyla göz doldurdu.

Real Madrid, LaLiga'da sezonun ilk maçında Osasuna'yı 1-0'lık skorla mağlup etti. Milli futbolcu Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve takımına önemli bir katkı sağladı.

ARDA GÜLER'İN BAŞARILI BAŞLANGICI

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) 2025-2026 sezonunun açılış maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda Osasuna ile karşı karşıya geldi. Real Madrid'in teknik direktörü Xabi Alonso, 11 yıl sonra Santiago Bernabeu Stadı'na döndü ve ligdeki ilk maçında yeni transferler Trent John Alexander, Dean Donny Huijsen ve Alvaro Carreras ile birlikte Arda Güler'e ilk 11'de forma şansı verdi. Maçın ilk yarısı büyük ölçüde Osasuna yarı alanında geçmesine rağmen, Real Madrid son vuruşlarda etkili olamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARININ HEYECANI

İkinci yarının hemen başında Kylian Mbappe'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçen Real Madrid, bu avantajını korudu. Arda Güler, maçın 90. dakikasında Daniel Ceballos ile yer değiştirdi. Maçın geri kalanında başka gol olmadı ve Real Madrid, Osasuna'yı 1-0 yenerek lige 3 puanla başladı. Arda Güler, Real Madrid'deki üçüncü sezonunda Xabi Alonso yönetiminde ilk 11'deki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Sezon öncesi hazırlık maçlarının 7'sinde ilk 11'de forma giyen Arda Güler, Dünya Kulüpler Kupası'ndaki 5 maçın 4'ünde de ilk dakikadan itibaren sahada yer almıştı. 2023-2024 sezonunda LaLiga'da 10 maçta 6 gol atan Arda Güler, geçen sezon ise 28 maçta 3 gol kaydetmişti.