SPOR
Yayınlanma : 19 Eylül 2025 19:05

Sadettin Saran: Sandıktan ne çıkarsa çıksın, kazanan Fenerbahçe olacak

Sadettin Saran: Sandıktan ne çıkarsa çıksın, kazanan Fenerbahçe olacak
Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran, FBTV'de yaptığı açıklamada, yaklaşan seçimde sandıktan ne çıkarsa çıksın kazananın Fenerbahçe olacağını, seçimi kazanması durumunda ise şeffaf ve birlik dolu bir yönetim sergileyeceğini belirtti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, FBTV'de yayınlanan Seçim Özel programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 20-21 Eylül tarihlerinde yapılacak seçim öncesinde taraftarlara seslenen Saran, Fenerbahçe'nin geleceğinin pazar günü yapılacak seçimle belirleneceğini vurguladı.

FENERBAHÇE'NİN GELECEĞİ

Saran, çarşamba günü yaşanan hakem tartışmalarına değinerek, Türk futbolundaki adaletsizliğe dikkat çekti ve bu mücadelede camianın ortak davaya sahip çıkacağını belirtti. Seçim sonucundan bağımsız olarak Fenerbahçe'nin kazanacağını ve yarınların Fenerbahçe'ye ait olacağını söyledi. Dünyanın bu büyük camianın gücünü, demokrasi kültürünü ve her sonuca rağmen kenetlenme yeteneğini izleyeceğini ifade etti.

DEMOKRASİ VE BİRLİK

Başkan adayı, Fenerbahçelilerin verdiği kararın hiçbir zaman yanlış olmadığını ve bu kararın arkasında durulması gerektiğini vurguladı. Seçim sürecinde yaşanan dezenformasyon ve saldırılara rağmen, aynı tutku ve aşk ile Fenerbahçe için mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti. Seçimi kazanması halinde, kulüpte koşulsuz birlik ve beraberliği sağlayacağını, Fenerbahçe menfaatlerini önceleyeceğini ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğini söz verdi. Ortak akıl, ortak yürek ve ortak bilinçle yol alacağını dile getirdi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

Saran, bu kongrenin Fenerbahçe'nin şahlanış kongresi olacağına ve şampiyonlukların normal haline geleceği bir dönemin başlangıcı olacağına inandığını belirtti. Ali Koç'a başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.