Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde meydana gelen ve İstanbul ile çevre illerde de hissedilen 5.0 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.
DEPREM SONRASI DURUM
Memişoğlu, depremin ardından ilgili tüm kurumlarla koordinasyon içinde süreci yakından takip ettiklerini belirtti. Bakanlık birimlerine şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun bildirilmediğini ifade eden Memişoğlu, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Sağlık Bakanı, sosyal medya paylaşımında, "Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde meydana gelen ve İstanbul ile çevre illerde de hissedilen 5.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlgili tüm kurumlarımızla eş güdüm hâlinde süreci yakından takip ediyoruz. Şu ana kadar Bakanlık birimlerimize bildirilen herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." ifadelerini kullandı.


