Suriye'nin başkenti Şam'ın merkezindeki Seb'a Bahrat Meydanı yakınlarında, şiddetli patlama meydana geldi.
Suriye'nin başkenti Şam'ın merkezindeki Seb'a Bahrat Meydanı yakınında meydana gelen patlamanın ardından, bölgeden yoğun dumanların yükseldiği görüldü. Patlama, deprem etkisi yaratırken, bölgeden silah sesleri gelmeye başladı.
Bölgedeki güvenlik önlemleri artırılırken, patlamanın olduğu alan trafiğe kapatıldı. Patlamada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu tahmin ediliyor.
Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının canlı bomba olduğu iddia ediliyor.
DÜNYA
Yayınlanma : 13 Nisan 2013 15:10
Şam'da şiddetli patlama

Suriye'nin başkenti Şam'ın merkezindeki Seb'a Bahrat Meydanı yakınlarında, şiddetli patlama meydana geldi.
- 12:43 İZMİR SİYASETİNDE YENİ DÖNEM: CEMİL TUGAY AK PARTİ’YE KATILDI...
- 03:44İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DUYURDU: 4 BAŞKAN VE 1 BAŞKAN VEKİLİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI....
- 11:00Egemen Bağış, Middle East Monitor için yazdı: “Ortadoğu’da kalıcı güvenlik, barışla mümkündür”
- 11:36Gurbetcilerden Cumhurbaskanımıza ve Adalet Bakan Akin Gürlek'e Cağrı: "Denetim İmzaları Konsolosluklarda Atilsin"!!
- 11:55Türk Dünyasının Kadın Şairleri Bakü’de Buluştu..

