UEFA, Manchester City ile Galatasaray arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının hakem atamalarını duyurdu.
HAKEM KADROSU BELİRLENDİ
Maçın hakemi Alejandro Hernandez olarak atanırken, yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ile Diego Sanchez Rojo üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera olacak. VAR odasında Carlos del Cerro Grande görev alacakken, AVAR olarak Robert Schröder yer alacak.
MAÇ TARİHİ VE ÖNEMİ
Manchester City ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek olan bu kritik mücadele, 28 Ocak Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak. Bu karşılaşma, grup aşamasındaki dengeleri belirlemesi açısından büyük bir öneme sahip. Galatasaray, zorlu deplasmanda alacağı sonuçla Avrupa’daki yolunu netleştirmeyi hedefliyor.


