GÜNDEM
Yayınlanma : 08 Kasım 2025 12:23

Şırnak'ta kan donduran kaza! 19 kişi hastanelik oldu

Şırnak'ta kan donduran kaza! 19 kişi hastanelik oldu
Şırnak'ta minibüs ve hafif ticari aracın çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Vali ve emniyet müdürü hastanede yaralıları ziyaret etti.

Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı, olayda 19 kişi yaralandı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Kaza, Nezir Y. yönetimindeki servis minibüsü ile Abdurrahman T.'nin kullandığı hafif ticari aracın Orman İşletme Müdürlüğü Kavşağı'nda çarpışması sonucu meydana geldi. Kazanın hemen ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan ve hafif ticari araçta bulunan 19 kişi, ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Şırnak Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Alpaslan ve İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, hastaneye gelerek yaralıları ziyaret etti ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca Şırnak Valisi Birol Ekici de telefon aracılığıyla yaralıların aileleriyle görüşerek taziye ve geçmiş olsun mesajını iletti.