Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hava yoluyla Trabzon'a geldi. Programı çerçevesinde önce Trabzon Valiliğini ziyaret ederek Vali Aziz Yıldırım'dan kent çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesine geçen Bakan Tekin, Başkan Ahmet Metin Genç ile görüştü.

UZUN SOKAK'TA VATANDAŞLARLA BULUŞMA
Uzun Sokak'ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Tekin, onların taleplerini dinledi. Yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Tekin, Trabzonlularla yakından ilgilendi. AK Parti Trabzon İl Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle görüşmeler gerçekleştirdi.
AİLEM DİZİSİNİN İKİNCİ SEZONU
Daha sonra Sürmene ilçesine geçen Bakan Tekin, 'Ailem' dizisinin ikinci sezon çekimlerini ziyaret etti. Oyuncular ve teknik ekip ile görüşen Bakan Tekin, doğum günü olan oyuncu Volkan Severcan'a kalem hediye etti. Bakan Tekin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ailem dizisinin ikinci sezonunun 13 bölümden oluşacağını ve 130 milyon izlenmeye ulaştığını belirtti. Dizinin eğitim ve öğretim süreçlerinde ailenin önemine vurgu yaptığını ve öğretmenlerin de diziye katkı sağladığını ifade etti. Ayrıca, 2025-2026 eğitim öğretim yılının 8 Eylül'de başlayacağını ve öğrencilere, öğretmenlere ve velilerine başarılı bir yıl dilediğini söyledi.

