Teknofest İstanbul'da heyecan dorukta. 58 ana, 137 alt kategorideki yarışmalarda ön elemeyi geçen takımlar, toplam 85 milyon lirayı aşan maddi destekten yararlanacak.

Önemli Ziyaretler
T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar, festival alanında Demirören Medya standını ziyaret etti ve Radyo D stüdyosuna konuk oldu. Bayraktar, gençlerin enerjisinin kendisine dünya ve ülke adına umut verdiğini dile getirdi. Sümeyye Erdoğan Bayraktar ise TEKNOFEST 2025'te Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı standını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı'ndan Davet
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST 2025'e katılımını duyurarak tüm vatandaşları festivali ziyaret etmeye davet etti. Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda olacağını ve gençlerin başta olmak üzere tüm İstanbulluları bu gurur ve heyecanı birlikte yaşamaya çağırdı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da festivali ziyaret ederek, Tarım Teknolojileri Kümelenmesi'nin (TÜME) 'akıllı tarım' alanını inceledi ve katılımcılarla fotoğraf çektirdi.

