Şanlıurfa'da önemli bir buluşma gerçekleşti. Türkiye İnternet Medyası Federasyonu (TİMBİR) heyeti, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
TİMBİR'DEN Vali Şıldak'a Detaylı Bilgilendirme
Ziyarette TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Başkan Vekilleri Rifat Sait ve Av. Cüneyd Altıparmak, Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan, Yüksek İstişare Kurulu üyeleri Prof. Dr. Zakir Avşar ve Ertan Birinci, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Çelik, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar, TİMBİR Bölge Başkanı Mustafa Arısüt, Şanlıurfa İl Temsilcisi Erkan Göncü ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Genel Başkan Basa, birlik tarafından yürütülen faaliyetler, güncel projeler ve internet medyasına yönelik çalışmaları hakkında Vali Şıldak'a kapsamlı bilgiler aktardı.
Dijital Medya ve İş Birliği Vurgusu
Görüşmede dijital medyanın güncel durumu, güvenli internet yayıncılığı prensipleri ve yerel medya ile gerçekleştirilebilecek iş birliklerinin önemi gibi konular üzerinde duruldu. Vali Hasan Şıldak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TİMBİR heyetine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.


