Antalya'da dehşet verici bir cinayette, 27 yaşındaki Oğuzhan Akyol, babası 65 yaşındaki Süleyman Akyol'u tartışma sırasında bıçaklayarak hayatını sonlandırdı. Mahkeme, sanığın suçunu soğukkanlı bir şekilde işlemesi nedeniyle herhangi bir indirim uygulamadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.
OLAYIN AYRINTILARI
Kepez ilçesinde geçen yıl yaşanan olayda, baba ile oğul arasında evde başlayan bir tartışma, kısa sürede kontrolden çıkan bir kavgaya dönüştü. Oğuzhan Akyol, babasına beş bıçak darbesi vurdu ve ağır yaralanan Süleyman Akyol, hastaneye kaldırılmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
CEZA SÜRECİ
Olay sonrası tutuklanan Oğuzhan Akyol, 'yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandı. Mahkeme heyeti, sanığın eyleminin niteliği ve pişmanlık göstermemesi nedeniyle indirim yapmayarak, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararı verdi.

