Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Güzelyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılışına katıldı ve TDBB İcra Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti.
TOPLANTIYA BİRÇOK BELEDİYE BAŞKANI KATILDI
KKTC'de düzenlenen Aralık Ayı İcra Kurulu Toplantısı'na TDBB Genel Sekreteri Fahri Solak, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar gibi birçok belediye başkanı katılım gösterdi. Toplantının ardından Başkan Altay, Güzelyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın açılış törenine iştirak etti.
YENİ HİZMET BİNASI ŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ
Açılışta konuşan Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, hizmet binasının Güzelyurt için büyük önem taşıdığını vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Altay, yeni hizmet binasının yaşam kalitesine katkı sağlayacağını ifade ederek, TDBB olarak Türkiye’nin gönül coğrafyasındaki şehirlerle bilgi ve tecrübe paylaşımına devam edeceklerini belirtti.

