Hamzabeyli Sınır Kapısında Tüm Personel Değişmeli..!

14.02.2024 Tarihinde gece 23.00 civarında Eşim rahatsız olduğu için Bulgaristan’a geçtim.Daha sonra saat Eşimi Edirneye hastaneye acile götürmek için 15.02.2024 saat 02 civarında yine hamzaveyli sınır kapısına geldim.Eşimin çok ağrısı olduğunu bir görevi komisere söyledim biraz çabuk işlem yapmalarını rica ettim.

Komiser bey tam tersi bizi oyalayıp birde aracınızı komple arama yapılacak diye X ray cihazına sokturdu.Gecenin soğudunda hasta Eşim araçdan indirildi tir tir titredi en az yarım saat  gazeteci olduğumu söylememe rağmen bilerek polis ve gümrük memurları bize eziyet ettiler.

Gümrük memurları geçenlerden çikolata yiyecek içecek alıyorlar, birde yolcuya içeri büroya götür diyorlar.

Gurbetciler akrabaları için hediye çikolata bisküvi götürüyor. Bunlarda her geçen yolcunun mutlaka birseyler almadan geçirmiyorlar.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu personeli mutlaka değiştirmeli ve burada görev yapan personellere eğitim verilmesi gerekiyor. Burada görev yapan personeller Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor. Türk Polisi dünyada örnek en iyi disipline sahiptir. ülkemizin gözbebeğidir.Bu memurlar Gümrük kapılarında ülkemizi iyi temsil etmeli ve geçen gurbetçinin çikolatasını almaması gerekiyor. Sanayi ve ticaret Bakanı, İçişleri Bakanı sınır kapılarını denetlemesi ve kameraya rağmen yolcuya bürosuna  kadar içeriye bırak diyorlar. Gerçekten bu bir rezalet. 

Ben gazeteci olarak bunları yaşıyorsam hiç dil bilmeyen Turistlere neler yapıyor bunlar tahmin edemiyorum. 

Sevgl ve selamlar 

Cumanız mübarek olsun. 

M.Seren 

Avrupa Haber 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.