KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 19 Eylül 2015 00:09

Ünlü sunucu Özlem Demir Radyo INTER FM de canlı bağlantı konuğu olacak.

Ünlü sunucu Özlem Demir Radyo INTER FM de canlı bağlantı konuğu olacak.
Ünlü sunucu Özlem Demir 20 EYLÜL Pazar günü RADYO INTER FM OSLO da Muharrem seren'in canlı yayın konuğu olacak.müzik dünyasına "ADAM SANMIŞTIM" adlı müzik&şiir albümüyle merhaba diyor.

ÖZLEM DEMİR

"ADAM SANMIŞTIM"

Ünlü güzel sunucu Özlem Demir müzik dünyasına "ADAM SANMIŞTIM" adlı müzik&şiir albümüyle merhaba diyor.

TV Program yapımcısı ve sunucusu olarak uzun yıllardır ekranlardan ve konser organizasyonlarında ki muhteşem sunumlarıyla tanıdığımız Özlem Demir bu albümünde, şiir dünyasının duayenlerinden Duygu Adamı Murat İnce ile çalıştı. Albümün sanat yönetmenliğini ve prodüktörlüğünü üstlenen şair yazar Murat İnce, "ADAM SANMIŞTIM" isimli muhteşem çalışmada tam yedi şiir ve yedi şarkı sözünü, dostu ve kardeşi olarak gördüğü Özlem Demir için hazırladı hatta "KAVUŞMA" adlı eserde düet yaptılar. Bu muhteşem düete ve "BABA" adlı çalışmaya solist olarak, ünlü sanatçı Şafak SÖNMEZ sesiyle büyük katkıda bulundu.

"ADAM SANMIŞTIM" adlı şiir&müzik albümünde tam yedi yeni şiir ve yeni yedi şarkı bulanmakta. Eserlerin aranjörlüğünü ve bestekarlığını ünlü müzisyen Volkan SÖNMEZ yaptı. "BABA ve KAVUŞMA" hariç diğer kalan beş esere de sesiyle güç verdi.

Albümün adını taşıyan "ADAM SANMIŞTIM" adlı esere İSTANBUL ve civarında klip çekildi. Klibin yönetmenliğini Yekta ÖZBİLEN yaptı.

Şiir ve Müzik dünyasında kendinden çok söz ettireceği benzeyen "Özlem DEMİR; ben bu albümde bütün ÖZGECAN'LARIN sesi olmak için yola çıktım ki bu yolun daha ilk adımı. İnşallah kadına şiddet ve kadın istismarlarına bir cevap olacak "ADAM SANMIŞTIM" isimli çalışmamız" dedi.

"ADAM SANMIŞTIM" adlı albüm YENİ SAHRA BASIN YAYIN etiketiyle müzik marketler de yeri alırken, 2015 yılana ismini büyük harflerle yazdıracağa benziyor.

Albümde sırasıyla, ADAM SANMIŞTIM, BABA, KARAGÖZLÜM, KAVUŞMA, DUR DEDİM, ANNEM ve ÖZLEMCE adlı eserler yer almakta.

Norveç Oslo'dan tüm dünyaya yayın yapan Radyo inter fm'i kaçırmayın..!

20 eylül pazar akşamı 20:30 da radyo interfm de canlı yayını kaçırmayın. www.interfm.no

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.