Ünlüler ve Profilleri Haber Girişi : 21 Ocak 2024 13:46

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı!

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı!
Kendisinden daha küçük kadınlarla yaşadığı aşklar ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, kızının da eleştiri odağı oldu. Yaşadığı aşklardan rahatsız olduğunu itiraf eden Yasmin Erbil, "Bana babalık yapmadı." diyerek

"BANA BABALIK YAPMADI"

"Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak." diyen Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu itiraf etti.

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı! - 3

Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk olan Erbil'e "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var... Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusunu sordu.

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı! - 4

"YARAM VAR VE HİÇBİR ZAMAN KAPANMAYACAK"

"Devam ediyor" diyen Erbil, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." diyerek babası hakkında itirafta bulundu

Yasmin Erbil "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor" dedi.

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı! - 6

"BABAM GİBİ İNSANLARDAN HOŞLANMAM"

Yasmin Erbil ayrıca "Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum" ifadelerini de kullandı.

Yasmin Erbil sert çıktı: Mehmet Ali Erbil bana babalık yapmadı! - 7

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden Erbil, ayrılıklarını "Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık." sözleriyle açıklamıştı. 26 yaşındaki Ceylan ise "Kopmamız zor oldu, gerçek bir aşk vardı" demişti.