GÜNDEM
Yayınlanma : 01 Ocak 2026 14:13

Bakan Yerlikaya'dan 'Filistin'e Destek' Yürüyüşü Sonrası Açıklama: Kazanan Gazze Olacak

Bakan Yerlikaya'dan 'Filistin'e Destek' Yürüyüşü Sonrası Açıklama: Kazanan Gazze Olacak
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Filistin'e destek yürüyüşünde görev alan güvenlik güçlerine teşekkür ederek, 'Kazanan Gazze olacak, kazanan insanlık onuru olacak' dedi. Zulme karşı duruşun süreceğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Galata Köprüsü'nde kurulan Mobil Güvenlik Merkezi'nden yaptığı açıklamada, Filistin'e destek amacıyla düzenlenen yürüyüşte görev alan güvenlik güçlerine teşekkürlerini iletti. Yerlikaya, "Sinmiyoruz, susmuyoruz. Filistin'i unutmuyoruz" diyerek, zulme karşı duruşun devam edeceğinin altını çizdi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR

Bakan Yerlikaya, bu büyük yürüyüşte görev alan emniyet personelini "kahramanlar" olarak nitelendirerek, onların fedakarlıklarından dolayı "Allah razı olsun" dileklerini iletti. Güvenlik güçlerinin özverili çalışmaları sayesinde yürüyüşün sorunsuz bir şekilde tamamlandığına dikkat çekildi.

'KAZANAN GAZZE VE İNSANLIK ONURU OLACAK'

Filistin halkıyla tam bir dayanışma içinde olduklarını belirten Yerlikaya, "Kazanan Gazze olacak, kazanan insanlık onuru olacak" ifadeleriyle yürüyüşün taşıdığı derin anlamı vurguladı. Bakan Yerlikaya, aynı acıyı ve umudu paylaşan Filistinlilerin yanında olmaya devam edeceklerini ve zulme karşı vicdanın, insanlığın ve barışın sesi olmaktan vazgeçmeyeceklerini sözlerine ekledi.