Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kurucusu olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Adıyaman'daki anaokulu açılışı sırasında çekilen bir videoyla ilgili ortaya atılan iddialara sert bir dille yanıt verdi.
HALAYDA YAŞANAN OLAY GÜNDEM OLDU
Açılışa katılan ve misafirlerle halay çeken Ergen'in, yanındaki bir kadının elini 'başörtülü' olduğu için bırakmadığına dair bir video sosyal medyada yayıldı. Videoda, çevredeki kişilerin ısrarlarına rağmen ünlü şarkıcının kadının eline uzanmadığı iddia edildi.
ERGEN'DEN SERT AÇIKLAMA: İNSANLARI YARGILAMAM
Sosyal medyadaki bu iddialara sinirlenen Gülben Ergen, yaptığı açıklamada bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Ergen, "Benim için insanlar iyi ve kötü diye ayrılır. Halay çeken genç kızlarımızla dalıp gitmişim. 'Elini tutmadığım kadın' diye bir şey olamaz. Kötü niyetinizde boğulun! İnsanları ne giydikleri ya da giymedikleri üzerinden yargılamam. Yargılayan cahiller ordusu zavallısınız!" ifadelerini kullandı. Ergen ayrıca, söz konusu videonun çekildiği güne ait ve elini tutmadığı iddia edilen kadınla çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştı.


