Galatasaraylı Victor Osimhen ve Beşiktaş forması giyen Wilfred Ndidi'nin de bulunduğu Nijerya Milli Futbol Takımı'nı taşıyan uçak, ön camındaki çatlak nedeniyle acil iniş gerçekleştirdi.
ACİL İNİŞ SEBEBİ VE SONRASI
Nijerya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, salı günü Benin Milli Takımı ile oynanacak FIFA Dünya Kupası eleme maçı için Uyo şehrine gitmekte olan milli takım kafilesini taşıyan uçağın kalkıştan sonra havada ön camı çatladı. Pilot, uçağı güvenli bir şekilde Luanda'daki havalimanına geri döndürmeyi başardı. Nijerya Milli Takımı'nın uçuşu için yeni bir planlama yapıldığı kaydedildi.
BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Beşiktaş Kulübü, futbolcuları Wilfred Ndidi'nin de bulunduğu uçakta yaşanan olayın ardından, "Futbolcumuz Wilfred Ndidi ve Nijerya Milli Takımı kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Futbolcumuzla temas sağlanmış, kendisinin ve takım arkadaşlarının sağlığının iyi olduğu öğrenilmiştir." açıklamasını yaptı. Galatasaray Kulübü de futbolcuları Victor Osimhen'in yer aldığı kafileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşanan durumu paylaştı.


