SPOR
Yayınlanma : 09 Eylül 2025 12:36

Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama

Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama
Nijerya Milli Takımı'nda forma giyen Victor Osimhen'in, Ruanda maçında sakatlanması sonucu ayak bileğinde gerilme ve kanama tespit edildi. Galatasaray, oyuncusunun tedavisine başladığını açıkladı.
Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama

Nijerya Milli Takımı'nın golcüsü Victor Osimhen'in, Ruanda ile oynanan Dünya Kupası eleme maçında sakatlandığı açıklandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Osimhen'in ayak bileği bağlarında gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi.

SAKATLIK AYRINTILARI

Oyunun ilk yarısında sakatlanan Osimhen, 35. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Maçın ardından yapılan muayenede, yıldız futbolcunun ayak bileğinde gerilme ve kanama olduğu tespit edildi.

TEDAVİYE BAŞLANDI

Galatasaray, Osimhen'in en kısa sürede sahalara dönmesi için gerekli tedaviye başladığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp, yaptığı açıklamada futbolcunun durumuna ilişkin detaylı bilgi paylaştı.