Tofaş Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in eleme turu serisinde bir kez daha Fransız temsilcisi Cholet Basket’i ağırlayacak.
SON MAÇ 14 OCAK'TA
Kazananın TOP 16 bileti alacağı bu kritik serinin son maçı 14 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bursa ekibi, play-in eleme turu serisinin 3. ve son maçında, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada Cholet Basket ile eşit duruma gelmiş durumda. İlk maçta 89-75 galip gelen Mavi Yeşilliler, ikinci maçta Fransa'da 105-86 mağlup olmuştu.
HEDEF SON 16'YA KALMAK
Mavi Yeşilliler, taraftarının desteği ile rakibini bir kez daha mağlup ederek adını son 16’ya yazdırmayı hedefliyor. Maç öncesi Tofaş'ta eksik oyuncu bulunmuyor. Play-in eleme turu serisi son maçını İspanyol hakemler Antonio Rafael Conde Ruiz ve Luis Castillo Larrova ile Slovenyalı hakem Boris Krejic yönetecek. Eğer Tofaş, son 16 turuna kalırsa, burada Alman temsilcisi Alba Berlin, Yunanistan temsilcisi AEK BC ve Karditsa Laponiki ile mücadele edecek.


