Dönemin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan "ahmak" tartışmasının detayları geliyor. Soylu, 31 Mart seçimlerinin iptalinin ardından Fransa'ya giden İmamoğlu'na sert sözlerle yüklenmiş, İmamoğlu'nu Türkiye'yi şikayet etmekle suçlamıştı.
SERT SÖZLER
Soylu'nun, "Avrupa Parlamentosu’na gidip, Türkiye’yi gidip şikayet eden ahmağa söylüyorum. Yazıklar olsun bu milletin sana verdiğine. Kursağından geçenlere yazıklar olsun" sözleri büyük yankı uyandırdı. İmamoğlu ise Soylu'nun açıklamalarına, "31 Mart’ta seçimi iptal edenler ve dünyada, Avrupa’da, onların gözünde nereye düştüğümüz noktasında, o olan şeylere, biten şeylere baktığımızda, tam da işte 31 Mart’ta seçimi iptal edenler ahmaktır. Önce ona bir odaklansın" şeklinde yanıt vermişti.
GELİŞMELER TAKİP EDİLİYOR
Bu gelişmeler Yeni Şafak tarafından yakından takip ediliyor. Sıcak gelişmeler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Anlık bildirimler için Yeni Şafak uygulamasını indirmeyi unutmayın.


