Gayrimenkul devi Luxera, 2026 yılında İstanbul'a dört yeni proje kazandırmak için hazırlıklara başladı. Bu projelerin ikisi Anadolu Yakası'nda, diğer ikisi ise Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek. Şirket, bu hamleyle hem büyüme stratejisini hızlandırmayı hem de daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor.
YENİLİKÇİLİKLE BÜYÜME VİZYONU
Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, şirketin temelinde inovasyonun yattığını belirterek, yapı teknolojilerinden müşteri deneyimine kadar her alanda yenilikçi bir yaklaşım benimsediklerini vurguladı. Taş, "Bu projeler sadece bir büyüme hamlesi değil, aynı zamanda stratejik adımlardır" diyerek, 2026'da başlayacak dört projenin önemine dikkat çekti.
5 MİLYAR TL'LİK YATIRIM PLANI VE LUXERA TOPKAPI
Luxera'nın önümüzdeki beş yıllık yatırım planının toplam 5 milyar TL olduğu açıklandı. NEW ERA 2030 vizyonu kapsamındaki ilk proje olan Luxera Topkapı, İstanbul Zeytinburnu'nda, Davutpaşa Caddesi üzerinde yer alıyor. 5 bin 500 metrekarelik arsada iki blok halinde tasarlanan projede, konut ve ofislerin yanı sıra cadde mağazaları bulunuyor. Toplam 256 bağımsız bölümden oluşan projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor ve 2027 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Proje, kapalı havuz, fitness, sauna ve Türk hamamı gibi sosyal olanaklara sahip.


